SZKOLENIE

SERVIS KAWOWY

  • - kawa , herbata, mleko, cukier, cytryna
  • - kruche ciasteczka
  • - zestaw świeżych owoców (banan, mandarynka , winogron, kiwi, ananas)
  • - kanapki bankietowe: na różnych rodzajach pieczywa, z wieloma składnikami

napoje chłodzące

  • - woda mineralna
  • - soki (pomarańcz, jabłko, cz. pożeczka)

lunch

  • - krem z porów z grzankami ziołowymi
  • - schab w sosie z kolorowego pieprzu
  • - kluski ślaskie
  • - warzywa na parze (brokuły, marchew, fasolka szparagowa)
Zaufali nam:
BERLIN-CHEMIE DELTIM DENI-CLER GERLING KLER LINEX MOSIR NOVO-NORDISK POLPHARMA PROVIDENT SCHWARZ-PHARMA SZEWOS TADMAR TOP-SECRET URZAD-MIASTA-CZEST W-KRUK ZEPTER ZLOMREX