Zimna płyta

Tartinki

nr katal.
  • 101 - salami
  • 102 - szynka
  • 103 - polędwica
  • 104 - kabanos
  • 105 - kurczak
  • 106 - kiełbasa sucha
  • 107 - indyk
  • 108 - jajko
  • 109 - łosoś
  • 110 - makrela
  • 111 - śledź
  • 112 - ser twaróg
  • 113 - ser pleśniowy
  • 114 - tuńczyk

Koreczki

nr katal.
  • 201 - salami
  • 202 - szynka
  • 203 - kabanos
  • 204 - kiełbasa sucha
  • 205 - śledź
  • 206 - łosoś
  • 207 - wegetariańskie
  • 208 - serowe
  • 209 - serowo-owocowe
  • 210 - owocowe
  • 211 - feta

Ryby

nr katal.
  • 301 - łosoś w miodzie z migdałami
  • 302 - łosoś wędzony z zielonymi oliwkami
  • 303 - łosoś w dipie koperkowym
  • 304 - karp w galarecie z białego wina
  • 305 - karp w sosie cebulowo-pomidorowym
  • 306 - pstrąg smażony w sezamie
  • 307 - mintaj pikantny na szparagach
  • 308 - śledź w zalewie z czerwonej cebuli
  • 309 - śledź w jabłku
  • 310 - śledź po japońsku
  • 311 - półmisek rybny dla smakoszy
  • 312 - śledź po kaszubsku
  • 313 - pstrąg w galarecie z białego wina

PRZEKĄSKI

  • - krewetki panierowane w sezamie na zielonym grapefruicie
  • - krewetki w cieście z sosem chili
  • - szaszłyczki krewetkowe, czosnkowo-sojowe
  • - krewetkowe racuszki z dipem czosnkowym
  • - koreczki: z szynki, kabanosa, salami, łososia, fety, śledziowe, serowe
  • - tartinki z: indykiem, łososiem, salami, szynką,
    serem pleśniowym, polędwicą, jarska
  • - pomidorki koktajlowe nadziewane serem ziołowym
  • - pieczarki w boczku zapiekane w piecu
  • - tatar z łososia na cytrynie
  • - szynka szwarcwaldzka z mango
  • - mini galaretki z kurczaka
  • - jajka przepiórcze z kawiorem
  • - jajka przepiórcze po szkocku
  • - babeczki nadziewane pikantną sałatką
  • - bruschetta z pesto, pieczarkami i parmezanem
  • - ruloniki z prosciutto i serem ziołowym
  • - pomidorki koktajlowe z serem feta i świeżą bazylią
  • - tarty francuskie z indykiem i żurawiną
  • - pikantne kofty z wołowiny
  • - dorsz w cieście tempura

Sałatki

nr katal.
  • 501 - owocowa
  • 502 - królewska
  • 503 - meksykańska
  • 504 - holenderska
  • 505 - grecka
  • 506 - ziemniaczana
  • 507 - warzywna
  • 508 - orientalna
  • 509 - śledziowa
  • 510 - tuńczyk

Coś na Słodko

Kruche Babeczki nadziewane
nr katal.
  • 601 - wiśniami
  • 602 - jagodami
  • 603 - jabłkami
  • 604 - gruszkami
  • 605 - brzoskwiniami
  • 606 - ananasem
  • 607 - mandarynkami
  • 608 - kiwi
  • 609 - truskawkami

PRZYJECIE ZASIADANE

  • - mięsa pieczone: schab nadziewany, karkówka w miodzie,
    indyk nadziewany suszonymi pomidorami, polędwiczki wieprzowe z kaparami, kurczak nadziewany brokułami
  • - wędliny: szynka wiejska, kabanosy suszone, salami,
    polędwica drobiowa, krakowska sucha, polędwica sopocka, kiełbasa biała parzona
  • - schab w galarecie nadziewany suszonymi śliwkami
  • - schab w galarecie nadziewany suszonymi morelami
  • - szynka nadziewana sałatką warzywną w galarecie
  • - ozory wołowe w auszpiku
  • - galaretki z pstrąga tęczowego
  • - galaretki z kurczaka
  • - śledź w sosie musztardowym
  • - śledź w oleju po staropolsku
  • - śledź marynowany w cebulce
  • - śledź po japońsku
  • - jajka z łososiem wędzonym
  • - jajka nadziewane pieczarkami
  • - jajka nadziewane pastą z salami
  • - sałatka z kurczaka wędzonego
  • - sałatka z kurczakiem grillowanym
  • - sałatka żurawinowa z serem pleśniowym
  • - sałatka holenderska z szynką i żółtym serem
  • - sałatka meksykańska z czerwoną fasolą
  • - paluszki z kurczaka w sezamie