18-tka

przystawka

  • - pasztet z żurawiną i świeżą rukolą

OBIAD

  • - de-volay z kurczaka
  • - ziemniaki zapiekane z masłem czosnkowym
  • - zestaw surówek (biała kapusta z kukurydzą, por z majonezem, marchew z ananasem)

TRZECIE DANIE GORĄCE

  • - pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • - kluski śląskie
  • - modra kapusta

CZWARTE DANIE GORĄCE

  • - barszcz czerwony z uszkami z mięsem

ZIMNA PŁYTA

  • - kanapki bankietowe 4 rodzaje
  • - koreczki bankietowe 4 rodzaje
  • - mini galaretki z kurczaka
  • - jajka garnirowane pieczarkami
  • - sałatka z kurczaka wędzonego
  • - sałatka holenderska z szynką i żółtym serem
  • - dodatki konserwowe: ogórek, papryka, pieczarki
  • - chrzan, masło, pieczywo

napoje chłodzące

  • - coca-cola
  • - woda mineralna
  • - soki 100% (pomarańcza, czarna porzeczka, jabłko)

napoje gorące

  • - kawa rozpuszczalna, kawa parzona
  • - herbaty (owocowa, earl grey, tradycyjna czarna)
  • - dodatki: mleko, cukier, cytryna

ciasta

  • - sernik wiedeński
  • - makowa rolada
  • - jabłecznik z cynamonem